Ποιότητα & Αξιοπιστία με την εγγύηση ΛΥΚΟΠΑΝΤΗΣ!
Αποστολές πανελλαδικά
Ο έμπιστος συνεργάτης για κάθε επαγγελματία

NANOLEX Si3D Headlight & Trim-Ceramic for headlights and plastics 30ml

65.54 
Δωρεάν Μεταφορικά
για αγορές άνω των 120€

NANOLEX Si3D Headlight & Trim-Ceramic for headlights and plastics 30ml

Οι προβολείς και τα εξωτερικά άβαφα πλαστικά είναι κατασκευασμένα από πολυανθρακικό, απαιτούν ανώτερη προστασία, ειδικά όσον αφορά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και την έκθεση στον ήλιο.

Το Nanolex Si3D Headlight & Trim έχει ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά. Τα εξελιγμένα συστατικά Polysilazane και ρητίνης στα οποία βασίζεται η επίστρωση δημιουργούν μια μη αναστρέψιμη μοριακή σύνδεση με τις ακρυλικές και πολυανθρακικές επιφάνειες καθώς και με όλους τους άλλους τύπους σκληρού πλαστικού που χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό των αυτοκινήτων.

Μόλις εφαρμοστεί, η επίστρωση προσφέρει εξαιρετική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, ιδιότητες αυτοκαθαρισμού και αντοχή στις γρατσουνιές.

Εκτός από την έμφυτη αντοχή του υλικού στην υπεριώδη ακτινοβολία , μια θωράκιση από απορροφητές UV και αντιοξειδωτικά εγγυώνται τη βέλτιστη προστασία των προβολέων και των φαναριών από τη φθορά που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Αυτή η τεχνολογία αιχμής διασφαλίζει επίσης ότι το Nanolex Si3D Headlight & Trim είναι γρήγορο και εύκολο στην εφαρμογή – μια εφαρμογή ενός στρώματος είναι το μόνο που απαιτείται για να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα.