Ποιότητα & Αξιοπιστία με την εγγύηση ΛΥΚΟΠΑΝΤΗΣ!
Αποστολές πανελλαδικά
Ο έμπιστος συνεργάτης για κάθε επαγγελματία

CERAMIC INFUSED SHAMPOO 500ML – ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

35.84 
Δωρεάν Μεταφορικά
για αγορές άνω των 120€

CERAMIC INFUSED SHAMPOO 500ML – ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Κεραμικό σαμπουάν που προσθέτει προστασία κατά το πλύσιμο

Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό αποτελεσματικών καθαριστικών σε συνδυασμό με κεραμικά πολυμερή που συνδέονται με την επιφάνεια του οχήματος για να δώσουν μια δραματική λεία και υδρόφοβη επίδραση μετά από μία μόνο χρήση, βελτιώνοντας παράλληλα τη φωτεινότητα του χρώματος και το βάθος της γυαλάδας.

Το Ceramic Infused Shampoo θα λειτουργήσει για να προσθέσει ένα στρώμα προστασίας σε προηγουμένως απροστάτευτη βαφή ή όταν χρησιμοποιηθεί ως προϊόν συντήρησης θα ενισχύσει τις προστατευτικές ιδιότητες ενός προηγουμένως εφαρμοσμένου κεριού, στεγανωτικού ή κεραμικής επίστρωσης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εφαρμογή απευθείας με γάντι πλυσίματος για προσθήκη προστασίας ως αυτόνομο προϊόν ή αραιωμένο 400-1 στον κάδο πλυσίματος για διατήρηση της υπάρχουσας προστασίας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

  • Κεραμικά πολυμερή που συνδέονται με την επιφάνεια
  • Δραματική λείανση και υδρόφοβο αποτέλεσμα
  • Βελτιώνει τη φωτεινότητα του χρώματος και το βάθος της γυαλάδας
  • Προσθέτει στην υπάρχουσα προστασία
  • Αραίωση 400-1
  • Ωραίο άρωμα

Οδηγίες χρήσης

Για χρήση ως σαμπουάν συντήρησης, προσθέστε 3 καπάκια στον κάδο πλυσίματός σας, γεμίστε τον κάδο πλύσης με νερό (για καλύτερο αφρό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλυντήριο ένα πιεστικό για να αναδεύσετε λίγα δευτερόλεπτα στο μίγμα σαμπουάν/νερού).

Χρησιμοποιώντας ένα ποιοτικό γάντι πλύσης προχωρήστε στο πλύσιμο του οχήματος από πάνω προς τα κάτω ακολουθώντας ασφαλείς διαδικασίες πλύσης. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία πλύσης, ξεπλύνετε καλά.