Ποιότητα & Αξιοπιστία με την εγγύηση ΛΥΚΟΠΑΝΤΗΣ!
Αποστολές πανελλαδικά
Ο έμπιστος συνεργάτης για κάθε επαγγελματία

Ceramic Bond Sapphire 3D9H 50ml

0.00 
Δωρεάν Μεταφορικά
για αγορές άνω των 120€

Κεραμικες επιστρωσεις

Ceramic Bond Sapphire 3D9H 50ml

Το  Sapphire 3D9H  είναι η απόλυτη προστασία του χρώματος έναντι των περιβαλλοντικών κινδύνων. Με τη μοναδική του  τεχνολογία και την  εξαιρετική του απόδοση, το προϊόν αυτό δημιουργεί μια λεπτή  (double layer) νανο-κεραμική επίστρωση, η οποία προστατεύει την επιφάνεια του αυτοκινήτου από τις ακτίνες UV, γρατσουνιές, χρώματα ψεκασμού, περιττώματα πουλιών,  όξινη βροχή και ατμοσφαιρικούς ρύπους, χαρίζοντας του  παράλληλα εξαιρετική αίσθηση   απαλότητας και λάμψης!

 Το Sapphire 3D9H ™ καθιστά την επιφάνεια του αυτοκινήτου βελούδινη με έντονη  υδροφοβία. Το αποτέλεσμα είναι έντονα υδροαπωθητικό  και η επιφάνεια δέχεται λιγότερες  επικαθήσεις  αλάτων και λεκέδων ενώ είναι  εύκολο στον καθαρισμό του .

 Σε αντίθεση με άλλες κεραμικές επικαλύψεις το  Sapphire 3D9H ™, όταν εφαρμόζεται, κρυσταλλώνεται μόνο σε επίπεδο νανοκλίμακας.

 Γιατί το Sapphire 3D9H ™ δεν είναι σαν τα άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα;

 Η μοναδικότητά του οφείλεται στα  δύο πολύπλοκα στρώματα που  σχηματίζονται .Στο υπόστρωμα που θεραπεύει και  παραμένει μαλακό, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ελαστικότητα και αντοχή, καθώς ταυτόχρονα  το εξωτερικό ανώτερο στρώμα δημιουργεί μια επιφάνια με σκληρότητα  αντοχής  9Η (βαθμός σκληρότητας μολυβιού), ανώτερη από άλλες κεραμικές επικαλύψεις!

 Με το Sapphire 3D9H ™ και την νανο-κεραμική επίστρωση που προσφέρει  πετυχαίνουμε διάρκεια  πάνω από δύο χρόνια, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες ενός εξαιρετικά απαιτητικού  κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας.

To Sapphire 3D9H δεν πωλείται , παρά μόνο εφαρμόζεται από χρήστες που έχουν ενημερωθεί κατάλληλα.