Ποιότητα & Αξιοπιστία με την εγγύηση ΛΥΚΟΠΑΝΤΗΣ!
Αποστολές πανελλαδικά
Ο έμπιστος συνεργάτης για κάθε επαγγελματία

AUTOTRIZ Nano Polisher Kit 3.0 DELUXE

210.80 
Δωρεάν Μεταφορικά
για αγορές άνω των 120€

AUTOTRIZ Nano Polisher Kit 3.0 DELUXE

Το AUTOTRIZ Nano Polisher Kit 3.0 είναι μια εξαιρετική εφεύρεση και είναι το πιο ευέλικτο εργαλείο στίλβωσης και αξεσουάρ μίνι μεγέθους από αυτά που διατίθενται σήμερα. Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους επαγγελματίες detailers την απόλυτη εμπειρία στίλβωσης όταν εργάζεστε σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία όπως γρίλιες, λαβές εσωτερικών πορτών, εμβλήματα λογότυπων, επενδύσεις παραθύρων, πάνελ εσωτερικής κονσόλας, τροχοί, φώτα, φώτα προφυλακτήρα ή άλλα μικροσκοπικά σημεία. *Περιλαμβάνει τρίποδο με βάση στήριξης*.

Μια ποικιλία προσαρμοσμένων μίνι αξεσουάρ σάς επιτρέπουν να κάνετε μια σειρά από διαφορετικές εργασίες στίλβωσης. Καθώς εξοικειώνεστε με τη γκάμα των αξεσουάρ και τις χρήσεις τους, θα μάθετε πόσο ευπροσάρμοστο είναι το AUTOTRIZ Nano Polisher Kit 3.0. Θα δείτε δεκάδες χρήσεις που δεν έχετε σκεφτεί στο παρελθόν.

Ο γενικός μηχανισμός κλειδώματος πολλαπλών τσοκ διευκολύνει το κλείδωμα του άξονα εξόδου για την αλλαγή εξαρτημάτων. Θα εκτιμήσετε τις πολλές εφαρμογές που μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα το AUTOTRIZ Nano Polisher Kit 3.0.

Το πραγματικό μυστικό του AUTOTRIZ Nano Polisher Kit 3.0 είναι το συμπαγές του μέγεθος και η μεγάλη ποικιλία ειδικών αξεσουάρ και εξαρτημάτων που κάνει το AUTOTRIZ Nano Polisher Kit 3.0 διαφορετικό από άλλα στιλβωτικά. Το Autotriz Nano μπορεί να τοποθετηθεί και σε περιστροφικό αλοιφαδόρο με πλατώ 14mm.

Προσθέστε αυτό το καινοτόμο εργαλείο στη λίστα σας!  Δείτε τη χρήση του εδώ

To σετ περιλαμβάνει: 

1x AUTOTRIZ Storage Pouch     1x AUTOTRIZ Flex Extender    1x Patented Thread Adaptor        6x M6 Screws   

   1x Allen Key 1x 23mm Backing Plate     1x 15mm Backing Plate     3x 23mm Foam Polishing Pad   

 3x 23mm Foam Finishing Pad   3x 15mm Foam Polishing Pad3x 15mm Foam Finishing Pad    3x Wool Cutting Pad   

  3x Soft Plush Wool Pad    3x 26mm Wool Felt    3x 18mm Wool Felt  3x Cone Compounding Foam

3x Cone Finishing Foam   3x Round Compounding Foam     3x Round Finishing Foam

Ερωτήσεις:

Ε: Αυτό τροφοδοτείται από αέρα ή είναι ηλεκτρικό; Α: Συνδέεται σε ένα ηλεκτρικό περιστροφικό στιλβωτικό με σπείρωμα M14 (mm).

Ε: Πώς μπορώ να συνδέσω το εργαλείο στον περιστροφικό αλοιφαδόρο; Α: Το κιτ μας διαθέτει έναν προσαρμογέα που συνδέει τον αλοιφαδόρο σας με το flex extender.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Ε: Γιατί το εργαλείο δεν περιστρέφεται; Γιατί το εργαλείο δεν περιστρέφεται όταν ασκούμε πίεση; Πιθανότατα, δεν σφίγγεται σωστά. Χρησιμοποιήστε το μίνι κλειδί που παρέχεται και ένα κλειδί 18mm για να σφίξετε.